Mumu Creative Commons License 2006.01.06 0 0 606

Ketsegtelenul hogy vannak organikus kapcsolatok a fiziologiai proceszusok es a lelki allapot kozott. Ma mar ott tartunk (reszleteket meg ne kerjel mert ez csak a konyv olvasasa vegen tudnek-amator- es a mai tudas allapotahoz merten csak fragmentaris .modon valaszolni ra-) hogy kozlesek  a tudat es a test kozott  szinaptikus es analog modon tortennek ,quantum fizikai modon-ha ezt jol ertettem-tehat megmagyarazhatok a mar  most is ismert anyagot kormanyozo torvenyek szerint. A hogyan tehat megvalaszolodik mielott meg a miert ? -re tudnank egy valaszt.

Magamis tudom hasznalni a tudatot  bizonyos fiziologiai folyamatok befolyasolasara : mint fajdalaom tures, egyes geyn gocok eltuntetese. Nagy alarat koncentracio kellett hozza egy bizonyos parancs leadasa a testemnek (hogyan mukodott nem tudom ) de a korommal az akarat koncentralas kevesbbe sikerul,laszabb a viszonypm magamhoz,igy ma amr nem minden megy ,peldaul a geny eltavoitasa dse meg mindig tudok egy bizonyos intenszitsu fajdalamt ah egyetemes es nem meglepo elényomni legalbb is beepiteni a biologiai hatorszagomba.

Előzmény: Paleokrites (605)