Törölt nick Creative Commons License 2006.01.04 0 0 2438
Egy topik nem csak a márkáról a típusról szól, hanem azokról az emberekről akik ezért vagy azért megtalálták egymás társaságát, közös témát, azonos hangot. Valahogy ettől lesz közösségé pár alapvetően idegen ember. Nem lehet csak a műszaki tartalmat vesézgetni, mert messze nem erről szól a motorozás, a közösségi élet. Az csak egy része az egésznek. A fórumozó aktív és passzív tagok más és más céllal olvasnak, vagy szólnak hozzá. Van akinek ez az ösvény, hogy barátokra találjon, tavasszal ha végre el lehet indulni hosszabb kiruccanásokra, legyen célja, hogy meglátogatja ezt azt akivel addig csak virtuálisan találkozott. Szóval nem essetek át ló másik oldalára, használjátok ki a net adta lehetőségeket, és nem baszogassátok egymást a közönség elött! Nyomjátok privátba a kritikát! Vagy ha úgy nem látjátok érdemlegesnek, akkor meg ne foglalkozzatok vele! Ha tele vagytok felgyülemlett energiával, pattanjatok nyeregbe, és meglátjátok pár kilóméter megtétele után milyen jó lesz visszaülni a számítógép elé, és elmesélni mit láttatok. Amúgy meg tudom, le vagyok szarva mert márkaidegen vagyok. Na megyek vissza a saját szemétdombomra. Csók minden DL-esnek! Üdv: Koriori (Galád)
Előzmény: BIKE-R (2435)