Daty
Próbáld meg kiolvasnia sorok közül a építő szándékú kritikát és az iróniát, na ismerős a szó ? :)) ,
ha idézel, ne ragadj ki mondatrészeket, olvasd végig bátran az egészet és megértesz.
Csakhogy a olajozó téma ne maradjon a hozzászólásom nélkül:
nem volt mit hozzáfűznöm, mert én nem képzelem magamról, hogy én vagyok a
Nagy Túrázó Aki Éppen Megkerüli A Földet és Közben Lenyomja A Liszabon-Dakar Ralli-t is és a fokozott iram miatt nem érek rá megállni a láncot befújni. A DL alapvetően aszfaltra való és - bár rosszak az útjaink - nem tartom szükségesnek az automata vagy félautomata olajzást. Ez egy kicsit hasonlít a horgászatra, a pecásokra is rá tudnak sózni a boltban minden felesleges színes kütyüt. A felesleges kütyü egyébként egy külön műfaj, kezdi felütni a fejét az élet minden területén, mivel sokan vannak akik gondolkodás nélkül ráharapnak.Csak, hogy elmondhassák: nekem ilyen is van. Az autósoknál már van rá egy kifejezés, az optikai tuning. Matrica, spoiler, kék LED. A díszitésen már túlhaladt, haszna nincs csak célja. A feltünés. A beszúrt fotók viszont egy más kategóriát mutatnak, a sufnituningot.
Igénytelen barkácsmunka, hasonló a Simsonra gumipókozott bevásárlókosárhoz, csak annak lényegesen nagyobb a létjogosultsága. Amit leírtatok pro és kontra az ügyben tele van féligazságokkal vagy önigazoló áll-tényekkel. Ember legyen a talpán aki engem meggyőz, hogy az általunk lenyomott túráknál a DL-re elengedhetetlenűl szükséges az olajozó. Hát hozzászóltam, bár kicsit úgy érzem a lelkiismeretemre próbáltál hatni a smile-oddal. Ne tedd, mert érdemi hozzászólás már rég nem volt ebben a topicban.
Az indulás óta olvasgatom és látom, hogy ki miért szól hozzá és mit. Jó kis hely ez, csak meg kell tölteni tartalommal. Nem a mennyiség számít. Láttam, hogyan reklámozod az oldalt, hogyan gyűjtesz látogatókat más fórumokon. Célravezető volt de nem túl szalonképes. Valahogy így kezeled a hozzászólásokat is. Szinte elvárod, megköszönöd, kommentálod. Véleményem szerint ez hosszabbtávon nem lesz kifizetődő. Hagyd, hagy menjem a maga útján, nem kell erőltetni.Ez a topic nagyon barátságos, már-már családias tehát egyenlőre nem kell moderátor.
...és mégegyszer, ezek építő jellegű kritikák
üdv