Tomek Asru Creative Commons License 2006.01.03 0 0 534

Elhiszem, hogy úgy érzed, nekünk győrieknek most azért savanyú a szőlő, mert kikaptunk, de hidd el ez nem így van. A megyei bajnokságra nekünk biztos jobb felkészülés volt ezzel a dubnaújvárosi "szurkolói" csapattal játszani, mint azzal amelyik a győri tornán vett részt ( de nem szeretnék ezzel senkit megbántani ) Csak kérdés volt e értelme egy amatör kézilabda tornáért ebben az időben átbuszozni az országon.

Kaptunk már ki mi úgy hogy - tavaly a veszprémi tornán töletek, idén nálunk a Fraditól, vagy ikszeltünk a vásárhelyiekkel - egyikünk se szólhatott egy rossz szót se, mert szurkolókból álló csapat volt nálunk jobb.  A csapatok többsége szerintem tisztában van azzal, hogy mi lenne ennek az egésznek a lényege és kiállít szurkolói csapatokat. Nem az a lényeg, hogy játszik e valaki valahol, hanem az hogy ténylegesen szurkoló e. Ezért én becsülöm a komlóiak hozzáállását, hogy szurkolói csapatukban még a volt ifistákat - különben mostmár valóságos szurkolókat - sem teszik a csapatukban, pedig ők az én értlmezésemben játszhatnának. Nagy itt a csapatok felelősége. Mindenki tudja a saját házatáján ki a szurkoló, ki nem az. Mivel nem tul nagy közösség a kézilabda szurkolók, ezért valószínűsíthető hogy a többiek is tudják valamennyire a másik csapat játékosáról. Nekem egy dunaújvárosi szurkoló mondta el, hogy a kapuson kívül ő se ismert senkit a Dunaferr "SzuCsából".

Tehát erősödjön csak a Dunaferr ez nem baj, de reméljük ezekkel a játékosokkal akik ott voltak maga a dunaújvárosi szurkolók is erősödnek - elkezdenek szurkolni és meccsre is járni -  és nem csak a "SzuCsájuk".

Előzmény: CsabsziVP.Fan (527)