heliosis
2006.01.03
|
|
0 0
47
|
Nekem Braunom van, már elég régi (6-7 éves), és elég alap, asszem 1507.--- Szerintem amikor vettem, a legolcsóbb Braun volt. Talán 7500Ft.---
Akkus, amiről már pár éve nem használom, hanem mindíg bedugom amikor borotválkozom.---
Talán 3 vagy 4 éve kellett rá új szita (~2000Ft), mert a réginél kitört egy kis rész.---
Bár az sem a kora miatt, hanem egy-két szakszerűtlen megfogás miatt.(asszony)---
Nálam (is) erősen bejátszik az érzékeny bőr, bár az elején, és közben is néhányszor erőltettem a pengés borotválkozást. Most már nem térnék vissza rá, még ha gyakorlott kézzel hatékonyabb, meg gyorsabb is.---
Kb. 10 éve borotválkoztam először egy amiból hozott Norelco (Philips) 3 késes borotvával. Hozzátartozik, hogy serdülőkoromban volt, és akkor azért a pattanások meg minden...--- Egy ideig azt fontolgattam, hogy többet nem is borotválkozom egyáltalán.--- Pár évvel utána adtam egy esélyt a Braunnak, mondván, hogy kis befektetéssel, ha más nem lesz egy "utazó" borotvám. Akkor vettem meg a mostanit. Annál az ősrégi Philipsnél jobbnak ítélem ezt. Időnként, - talán csak a reklámok miatt- el-elcsábulok, hogy a következő majd körkéses lesz, de lehet, hogy márkahű maradok. Közepesen erős arcszőrzetem van, minden másnap borotválkozom, valóban nehezebben bánik el vele, mintha naponta tenném. Arcbőr irritáció nem jellemző, csak esetleg izzadt, (nálam ezáltal) irritált bőrnél. (na olyankor inkább másnap hajnalra hagyom a borotválkozást).---
|
|