N^66 Creative Commons License 2006.01.03 0 0 873
mint "kintjárt" , "kintdolgozott" és mint leendő szállodás, valamint idegenforgalmász tudom javasolni Izlandot...
én is nagy rajongója vagyok... csak... körülményes a kimenetel sajnos. :(
azonkívül ahhoz, hogy állampolgárságot kérhess és élhess kint boldogan életed végéig, le kell húznod minimum 7 évet (ha jól emlékszem) kint, amit persze nem tesznek egyszerűvé.
beszélgettem sokat a kinti munkatársakkal és azt mondták saját tapasztalatukra hivatkozva, hogy Norvégia jobb... megélhetés szempontjából. kevesebbe kerül az élet és hasonlóan fizet... igaz, hogy más mint IS, de NO is ugyanúgy északon van :P

ami megnyugató azért... vannak kint magyarok bőven - valahogy ők is kijutottak ;)
és ez az értesülés teljesen testközeli - mikor a vendégek jöttek hozzám a recepcióra és kérdésükre mondtam, hogy hova valósi vagyok, egyből felcsillant sokuk szeme, hogy az ő szomszédjuk, a szomszédjuk barátjának a kutyájának a macsája kölyke és a nemtudommég ki magyar és milyen jó, és mennyire örülnek és persze ők is voltak lesznek vannak Magyarországon és milyen szép és jó minden... szóval nem teljesen lehetetlen... =)
Előzmény: pdóra (859)