balacy
2006.01.02
|
|
0 0
1224
|
Ezt az egyik kiadványotokból copyztad ki. Es ez gond? Itt nagyon sok dolgot ugy ollozunk ki De ezek az emberek miért mennek ki az utcára? Maguktól? Nem. Mert az Őrtorony kihajtja őket. "Menjetek ki, hogy beteljesedjen a prófécia!!!" Mas nem igy csinal? Minden szervezet arra torekszik, hogy a hivetit arra buzditsa, hogy "teritsenek", "hozzanak magukkal meg egy embert" stb. En nem abban latom a hibat, hogy teritenek az utcan, hanem abban, hogy azt sokszor eroszakosan teszik. Nekem sajnos a Jehova Tanuival ezen teren rossz tapasztalatom van, bar a mintavetelezesi rata 2 alkalom volt, de ezen tapasztalatok nagyon unszimpatikussa tettek nekem ezt az iranyzatot. Eleg toleransnak hiszem magam vallasi teren, de azt, hogy ketten kozrefogjanak egy tizenhat eves kislanyt es hiaba akar szabadulni toluk, kovetik es okositsak durvan azt nehezen viselem. (a kislany a keresztlanyom volt, hozzam menekult be eloluk es meg ott is okoskodni probaltak). Ez persze nem azt jelenti, hogy minden Jehovista ilyen, csak nekem pont azt a ket part kellett kifogni... |
Előzmény: Törölt nick (1215)
|
|