Steph74
2006.01.02
|
|
0 0
99
|
Sziasztok!
Elsőként is boldog új évet minden fórumozónak! Előre kell hogy bocsássam, nem vagyok még elmélyülve Prágában, mint Ti, t. Fórumozók, de idén szilveszterkor másodszor jártam ebben a csodás városban a párommal és gondoltam, megosztom veletek az élményt! A Mary's iroda honlapján találtam most is szállást, csakúgy mint első alkalommal, és igencsak jó választás volt a belvárosban található U cervene zidle! Tény, h nem volt túl olcsó, de minden igényt kielégített! És a környékbéli kis kocsmák, éttermek is. Neveket ne várjatok tőlem, illetve az arany almára emlékszem, veszettül isteni csülköt sikerült ennem és találtunk a közelben egy jó kis "késdobálót", ahol csapolt radegast volt meg jó kis punkrock zene. Mi is inkább a kis eldugott utcácskákban lévő éttermeket és sörözőket részesítettük előnyben, és csak a legjobbakat tudom elmondani mindegyik helyről. mosolygós, kedves és készséges kiszolgálás, normális árak. Pedig nagyon nem mozdultunk messzebbre, az Óváros tér, Vencel tér, Károly híd háromszögből. na jó, leszámítva mikor átmentünk a hídon a Hradzsinba egy kis kultúrprogram gyanánt. De mivel első alkalommal is februárban voltunk elhatároztuk, hogy jó lenne egyszer majd tavasszal is vagy jobb időben meglátogatni a várost, mert hiába tértünk be egy-egy sörözőbe egy órányi séta után, nem volt az igazi...:-) Szóval minket újra elvrázsolt Prága, Tycho jóvoltából megtaláltunk a Kilőtt szem sörözőt (éttermet), érdemes volt megtenni a kitérőt a belvárosból! Na bocsánat, hogy ilyen hosszúra ssikeredett első hozzászólásom..
Üdv, Steph |
|