DLala Creative Commons License 2006.01.02 0 0 489

"úgy tűnik, hogy ez tök mindegy, mármint hogy nézik-e egyáltalán "

A következőn rötyögtek a Juventus rádió reggeli műsorában. Aszondja Palik már rég felvette a szponzorpénzt, nem is akart most végigmenni, jól megrendezték az egészet, legfeljebb majd elneveznek egy autóspihenőt róla a spanyol autópályán...

Ezért tökmindegy, hogy ki nézi az adást, ezért van olyan rohadt későn, de ezért kell a híradóban mutogatni. A pénz már megvan!

Namost ez az összeesküvéselméletet már tegnap is hallottam, a tavalyi teljesítményt megismételni reménytelen, pénzt fel kell venni, aztán a technika ördöge majd megteszi a magáét, azzal megfejelve, hogy ez a jelenség nem egyedi a magyar rali világában, mások is eljátszották már, nagy neveket hallottam emlegetni ...

Nekem hihetetlennek tűnik, hogy valaki, akinek annyira kenyere a presztízs és a magamutogatás, és egész évben erre trenírozott, képes lenne mondjuk rongyos 20 millióért (állítólag ennyit lehet spórolni ezzel a manőverrel, beleértve egy megkímélt autót) eljátszani a kiesést úgy, hogy még Afrikába sem megy át. Az RTL csapat legalább 100 milliót nyomott az ügybe... De biztosítottak arról, hogy ez kvázi szokás a magyar raliban. Hát nem tudom. A rádiós szöveg elbizonytalanított. Ezt nem véletlenül mondták...

Előzmény: sroa (485)