away alone Creative Commons License 2006.01.01 0 0 11400

- az első már részben megvan, de kinőltem (mármint ebbe kerültek a műsoros eredeti és jó minőségű hivatalos kiadások), szóval ismét van mit tenni (talán kell egy 100-as DVD tartó, mert már most 48-nál tartok, és ez 'csak' a PPTC-ről van), meg egy másik, melybe az audiók, és egyéb vegyes kerül.

- a gyűjtőszenvedélynek már most úgy érzem kórbonctani esete vagyok, és még el sem kezdtem (a PPTC /bocs Want/ vezérmondata rám is illik :))), mondjuk én igazándiból a videókra hajtok, persze azért néha egy-két számomra érdekes koncert audió is 'becsúszik' (én azért szelektálok) :-)

- Enjoy The Silence, ezt úgy értetted, hogy a sok gyűjtögetés, és egyéb más mellett már nem marad időd meghallgatni, megnézni sem azt mit is szereztél? mert én nagyrészt így vagyok vele. na sebaj, majd nyugdíjas éveinkben nem fogok unatkozni, ha még megélem, és lesz kedvem, és fülem is hozzá :-D bár fel lehet fogni úgy is, hogy életed végéig is gyűjtögetheted, akkor sem jutsz a végére, mert előbb élvezed a csedet (tényleg annyi van. és ez még 'csak' a Cure)...

Előzmény: love cat (11399)