TheRover Creative Commons License 2005.12.30 0 0 533

Fender FM63-S a típusa, tudomásom szerint ez az egyetlen akusztikus F-mandolinja a Fendernek. És az 50 baromi sok, egy ilyen értékű hangszernél. Van itt egy elég jó hangszerész, majd tőle is kérek "árajánlatot". de valahogy kéne télleg tudni, hogy mennyivel módosulna a hangja.

Erről a hangtan-témáról már esett itt szó, említetted ezt a V-s dolgot, akkor is egyetértettem veled, és most is. Én a Mega Buzi erősítőmön nagyjából mindent középre szoktam állítani, mivel egy jó hangszert és egy jó erősítőt nem nagyon kell EQ-zni, szvsz. Viszont a Mezának olyan a közepe, mint a vadp.csa. 22W aztán simán elmegy a dob mellett, sőt. És tényleg a középtartomány miatt. A szólók úgy áthasítanak, hogy csak na. 

A mandolint nem nagyon akarom rockzenében nyomni, ezek a 2-3 számos akusztikus blokkok kivételével. Szeretnék jövőre egy akusztikus zenekart, inkább a saját 5letek megvalósításában látom a dolog értelmét. Most inkább ilyen gitár-mandolin kettős dolgokat írogatok, de ha sikerülne a környéken találni egy jó nagybőgőst, akkor én lennék a világ legboldogabb embere egy klassz trióval.

Egyébként én már itt a topik kezdetén is pedzegettem, hogy akinek vannak saját ötletei, az megoszthatná a többiekkel, aztán véleményeznénk. Ahogy látom, itt vagyunk 3-4-en (lehet, hogy erre többen is bekapcsolódnának), egyikünk sem ok nélkül fikázós, lehetne tanulni mások véleményéből. Már ha írtok saját zenéket, persze. Stms-nek van, ha jól tévedek, de nagyon titkolja :-D

Előzmény: levil (531)