Slint Creative Commons License 2005.12.29 0 0 1427

Nem tudom, borzasztóan zavar valamiért az egész zene(ez eddig magánügy), meg az egész közeg, ami együtt jár vele, borzasztóbbnál borzasztóbb pökhendi, folyamatosan okoskodó, elitista, lenéző faszok hallgatják. Úgyhogy gondoltam nekiállok én is így viselkedni, hátha rádöbben már valamelyik magára. Egyébként nem zavarna az egész, szarok arra, hogy ki milyen zenét hallgat, viszont ez az emberi oldal, a stonerek/rockerek/hcsok/egyebek/bárki bunkók, munkásmetálosok, ilyenek-olyanok, ebből már elegem lett. Senki nem szólt semmit az indiesekre, vagy a britpopperekre, régebben, ma meg már mindenki csak röhög a másikon hogy mennyire szar ízlése van. Szóval mittudomén, lehet hogy jó a Kaiser Chiefs lemez, de számomra olyan szinten antipatikus emberek hallgatják, hogy képtelen lennék berakni a lejátszóba. Ez persze az én hibám is nagyrészt, és óriási előítélet, de akkoris ez van, ilyen ez a mai világ(egyébként hallottam a Kaiser Chiefst, tehát rossz példa, de szerintem érted.).  Egyébként meg, általában meghallgatom azt amit fikázok. Ellentétben jó sok emberrel itt, aki csípőből fikázza annak a néhány embernek(legyen akár stoner, bármi) a kedvencét, meg az szar, munkászene, parasztzene, köcsögzene, taplózene, hüje hosszúhajú fingmetál, ez megy(pedig rettenet sok jó zenéről maradnak le az illetők, mindegy). Bezzeg az indie/britpop/mittoménmilyenelektro pop rajongók, na ők diplomás intellektuelek.

Szóval, nekem már unalmas volt, de már ez is untat, úgyhogy lehet, hogy holnaptól áttérek valami/valaki mást fikázni.

Előzmény: zeuszka (1424)