Bocs, igazad van, tudom, hogy szemest szoktál venni, csak bezavartál az őrölt fényképével :)
yeahhh:
ebéd után felbontottam a Molinari-t. Az illata egész más, mint amiket eddig próbáltam, az őrlése is finomabb. És itt jött a gebasz: ugyanúgy döngöltem, mint szoktam, és alig bírt elindulni a KVfőzőből. Első ijedtségemben le is kapcsoltam, aztán próbából vissza, akkor már folyt, de elég lassan, mint a pod. Aztán nem bírtam ki, főztem még egyet, alig döngölve, az gyorsabban jött, és hihetetlen crema lett.
Az íze tetszik, de egy kóstolás nem kóstolás, az ízlelgetés innentől folyamatban :)
Neked is kevésbé kell tömöríteni? El lehet cseszni a túltömörített kávéval a pumpát?
Mert mintha utána a sima víz is lassabban jött volna. Illetve asszem olvastam valahol, ilyen esetben képes eltömődni a főzőfej?