Először is szeretnék gratulálni, az elképzelhető egyik legjobb karácsonyi ajándéknak (ennél már csak az iPod videó lenne jobb, de azért 12 évesen az talán 1 kicsit túlzás :)))
A kérdésedre (ha jól értelmeztem) a válasz; ha a Notes mappába kopiztad bele az mp3-akat, akkor azt az iPoddal sehogy se tudod +hallgatni. A megoldás: dobd fel a gépre az iTunes nevű programot (ez valószínűleg a Nano-hoz mellékelt cd-n figyel), abban a File/Add songs/albums to Library-re (asszem) klikk, itt kiválasztod a neked szimpatikus mp3-akat, amik így bekerülnek az iTunes rendszeredbe.
Ezután már csak rá kell dugnod az iPod-ot a kompjúterre, és az automatikusan rászinkronizálja a zenéket a Nano-ra. (vagy ha nem, akkor manuálisan kell, de az se nagy bonyolultság)
Ha ez megvan, akkor már fogadni merek, hogy le tudod majd játszani a számokat. :)
Ha mégse így kéne, akkor bocsi, nekem nincs is Nano-m, a sima 4G-s iPod-omból indultam ki
MÁS:
Tök jó, mintha megjavult volna az iPod-om akksija. Korábban volt 1 időszak, amikor 3-4 óra alatt végelgyengült, de az utóbbi 1-2 hétben ismét bírja akár 10 óráig is. Fingom sincs mitől jött rendbe, nem vittem szervízbe, remélem pár évig még nem is kell majd.