Azért annyi hiba van a számításban, hogy nem 600-ból kell kiindulni, hiszen ha ő exportálja a hangszert, akkor az ottani VAT lejön az 520-ból, nem? mondjuk nem tudom, mennyi, talán 20-25%, de az igaz, hogy még így is riasztó a végösszeg. De nehogymár kétszer fizessem ki az áfát!! Akkor már megéri megvárni a hamburgi szállítmányt és kifapadozni érte.
Köszi, csinálnám a kerülőutat feléd, de sajnos addig nem bírok várni...
Viszont abban kérném szépen a véleményed, hogy a FedEx honlapját megnéztem. nemtom pontosan a csomag súlyát, de sztem biztosan 70 lbs alatt van (1 font=fél kiló)... a végeredménynek kijött, (Express delivery by next business day (afternoon)) hogy fontonként 16,75-ért szállítják másnap délután 15.00 órára. Most csak azt nem tudom, hogy mekkora lehet a súlya (talán 3 kiló körül, könnyített a tok, ebben az esetben 120 dolcsi), és előző nap hány óráig kell feladnia a perry-nek a mandolint. mert ha nem ready to ship, hanem éppen csak most érkezett, akkor bukott a mutatvány.
szerinted reális ez a számítás? Közben már felkeltek a csókák talán odaát, úgyhogy váreom a válaszokat havertól és steve perry-től...