Szasz Daty!
Na látod, ezért is írtam hogy gép függő is lehet az olaj, nekem idáig mivel csak 1 hengeres gépeim voltak, igaz a márka az vegyes felvágott volt, legtöbbször a Castrolt használtam és csak pozitív tapasztalatom volt vele, most próbáltam először kisérletezni a Motorex-el mert nagyon olcsó volt, de nekem nem jött be, de más BIGbe sem, úgyhogy valószínű én meg visszatérek a gyökerekhez, azaz a Castrolhoz!;))
De mint írtam lehet hogy kipróbálok mást is, speciel most is a feketémben Motul van és az is nagyon jól viseli magát, megvagyok azzal is elégedve, az árak pedig ebben a kategóriában majdnem egyformák, úgyhogy nálam mint laikusnál csak az fog dönteni hogy melyiknek a csomagolása a szimpatikusabb!:)
Más! Képzeld mit kaptam ma a postával, egy általad küldött kis csomagot, amiről először azt hittem hogy téli szalámi, jó nagyot bele is haraptam ahogy illik, csakhogy nem szalámi volt hanem mi, egy igazi eredeti dobozos Borsodi, ennek persze úgy megörültem hogy minden fájdalmat elfelejtettem azonnal, köszi!:)))
Csőváz! Ice