hurráoptimista
2005.12.20
|
|
0 0
307
|
"Ja, az új ADSL végpontok kiépítése meg olyan ütemben halad mint a lótetü. Mire bekötik az utolsót is már kb. olyan lesz mint most az 56k. "
Naszép. Ezek szerint akkor ugyanolyan tetves lassú banda, mint voltak 5 éve... Mondok Neked valamit: én több, mint 2 évet dolgoztam a Matávnál. Nem portásként, de nem is raktárosként. Úgy 2000 körül. Akkortájt jött be a szlogen: "Matáv - a szavakon túl..." Haha. Mi már akkor is jókat mosolyogtunk rajta. Mert tudtuk: a szavakon túl: A NAGY SEMMI. De leginkább az átbaszás. Örülök, hogy nem dolgozom ott, örülök, hogy semmi sem köt a T-birodalomhoz. Se mobil, se net, még a vezetékes vonalat is visszamondtam. Olyan dolgokat láttam belülről, amiktől egy kicsit is jóérzésű embernek a gyomra fordulna fel... Nem az ő védelmükben mondom, de sajnos nem egyedül ott tapasztaltam azokat az anomáliákat, amiket... Máshol is. Multi-miliő. És ezzel mindent elmondtam. Nem emberek dolgoznak, hanem kibaszott érzéketlen droidok... De innen már csak triviális közhelyeket tudnék írni. |
Előzmény: scrollingrock (306)
|
|