Anno a mobiltelefon ill. internet nélküli korszakban én mindig a Népsportot hívtam. Ott még a többi eredményt is megmondták.
És ha már felemlegettük azt az ominózus szezont. Egy kis copy egy korábbi hsz-emből, amit akkor írtam amikor Alexe elment.
"Az alapszakaszban 5. lettünk. ALEXE volt a 3. legjobb dobó 22,8-al és a 4. legjobb triplavágó.
Idegenben kezdtünk Pakson.
- Paksban ott volt Gulyás, Ricks, Visockas, Munteán, Rajkó. Meglepetésre az első meccset hozzuk 68-70-re Ivkovics utolsó mp-s kosarával. ALEXE 38/24-t dobott. (e meccs után volt az ominózus Solti lövöldözés, de ezt a hőskor topikban már megbeszéltük)
- Otthon viszonylag simább lett a második meccs, 69-56. Itt is ALEXE a legjobb 30/3-al.
- A harmadik mérkőzés egy nagy pankrátor csata volt amit, Munteán végső kosarával nyeri a Paks 66-64-re. A legjobb már megint ALEXE 35/15-tel.
- Az uccsó összecsapás ismét szoros, 72-70-re győztünk. Szerencsére Ricks elrontotta néhány másodperccel a vége előtt, a helyzetét. A mezőny legjobbja: ALEXE 31/12.
Jött az Albacomp amely simán alapszakasz győztes lett. (a második Körmendnek 3-al kevesebb győzelme volt !)
A Blanks-szel, Shannon-nal, Dáviddal felálló fehérváriak ellen nem sok esélyünk lehetett.
Igen emlékezetesre sikeredett ez a párharc, amelyet 3-1-re elveszítetünk. Most csak annyit emelnék ki hogy az első meccs után, amelyet az Alba nyert 58-55-ra azt nyilatkozta Farkas, hogy ez nem kosárlabda.
Erre a második meccset 106-91-re hoztunk és utána mondta Miljkovics hogy tudunk mi így játszani csak Ő nem ennek a stílusnak a híve. No, ezen a meccsen ALEXE 39/15-t vágott!!
A bronzcsatában a Körmenddel kerültünk össze (Zsebe, Fodor, Németh, Czigler, Quarles, Clay).
Két győzelmig ment a párharc, amelyen az első két meccset a hazai csapatok nyerték. Mentünk Körmendre a mindent eldöntő mérkőzésre, melyet 82-85-re megnyertünk és mi lettünk a bronzérmesek.
ALEXE megint kitett magáért, 42/12. "