Nem tudom milyen. Biztos szar. Bar kulsore tetszett. Meg tetszett a koncepcio. (A kis mandolin gitar beindiotta a fantaziamat :) Gitar hangolas s a magas 3 hur duplan van ami megadja a mandolin feelinget. (Csehek gyartanak hasonlot gitarban, erdekes) Ugy ajanja a Dean hogy feljebb huzzad (azt hogy mennyivel azt majd kikiserletezem. A ceg G-t mond vagy hagyomanyosan gitar hangolasban, de szerintem A-ra huzom, vagy D-re ha birja vekony hurral.)
Ha koncepcionalisan bejon a hangszer akkor elkuldom Sucek bacsinak hogy csinaljon mar egy rendeset :)) Az urge ugy nez ki vevo a hasonlo baromsagokra.
De ha mar baromsagokrol beszelunk. Levadasztam ennek az ebay elado mandolanak a keszitojet.
Itt a honlapja.Eleg komoly hangszeresznek tunik. Mar szinte sajnalom hogy keszul a mandolam.
Ez is tok jo lenne. Ez is tok jo lenne s ezt azonnal kezhez tudnam kapni. stb. Foleg hogy igy $500on all az ebayen licit nelkul. Szerintem $700-800 alatt elhozhato (Annyi a Sucek). De az is lehet hogy $500on marad.
S ez nem A hanem F (mondjuk rovidebb a menzuraja mint amit en elkepzltem magamnak, de hat ez legyen a legnagyobb bajom az eletben).
Na a weboldalon erdemes megtekinteni a Customs reszlegnel a picolot :)) Tok poen.