A Jézusban való hit viszont jó alap, megbízható, és nem szégyenít meg minket.
Miért? Bizonyítja ezt valami?
Minden kétséget kizáróan győzz meg erről, úgy hogy azt bárki elismerje igazságnak!
Nem fogsz tudni...
"Ennek elfogadásához megint hit kell. "
Hit, ha biztosra veszek egy bizonyítatlan, bizonytalan dolgot, tehát logikátlan, korlátolt, önámítás...
"Csakhogy mi „kősziklánk” letett valamit az asztalra és abban árnyéknak még a nyoma sem volt."
És mi az a valami?
Minden kétséget kizáróan győzz meg erről, úgy hogy azt bárki elismerje igazságnak!
"A hit ajándék, de lehet érte tenni, ha isten igéjét olvasod, vagy hallgatod másoktól. "
Ezt a legkönnyebb mondani mert így ki lehet zárni a gondolkodó embereket, akik valóban az igazságot keresik és nem érik be homályos dogmákkal...
Neked az a tény, amit érzékszerveiddel megtapasztalhatsz.
Vagy bármi más dolog, amire meggyőző, elfogadható bizonyíték van.
Számomra az is, amit Bibliában olvashatunk Jézusról
Akkor te minden mítoszt, legendát és mesét elhiszel? A Csodaszarvast is? Ugyanis a Biblia csupán egy a sok írásos ősi népi mítoszgyűjtemény közül...
Ráadásul hemzseg az önkényes átírásoktól, kivágásoktól (zsinatok, kanoniázicó) és fordítási hibáktól, félreértelmezésektől...
Én nem „választottam” magamnak hitet, hanem ő választott egem.
Egy reggel csengetett az ajtódon és átadott egy meghívólevelet? Próbálj meg reálisan beszélni, mert ennek így nincs értelme...
Most még nem tény számodra a halál utáni állapot. De majd akkor tény lesz.
Igazold! Minden kétséget kizáróan győzz meg erről, úgy hogy azt bárki elismerje igazságnak!
És most már van reményem, tudom, hogy van igazság, tudom hol kell keresni, nem dőlök be mindenféle okosságnak.
Aha! Tehát a reményt kevered a tudással...
Kiálts Jézushoz, Hívd be Jézust az életedbe
Megtettem már többször is. Síri csend volt a válasz és semmi sem változtott...
Isten úgy szerette ezt a világot, hogy egyszülött fiát adta érte, hogy aki hisz ő benne,el e vesszen hanem örök élete legyen.”
A mítosz szerint legalábbis..