alendla Creative Commons License 2005.12.19 0 0 266

Szia!

Üdv a topikban!

"Az életcélom tisztázásával és az ehhez vezető kihívások teljesítésével."

Életcél: na, és ezt ki fogja nekem megmondani, hogy mi az pontosan?

Mert ugye, céljaim, kitűzött feladatok vannak, nem is kevés, haladok is velük, többé-kevésbé terveim szerint.

Ezek részben lehetnek azon kihívások, amelyek teljesítésével beteljesíthetem az életcélom, vagy azt/azokat a feladatokat, amit teljesítenem kell, meg kell oldanom az életben.

Részben már tudom, hogy mi a feladatom az életben...de erősen gyanítom, hogy ez a tudás még meglehetősen korlátolt, részleges.

"A lényeg, hogy azt akarjam, amire tényleg szükségem van."

Honnan tudom én, hogy mi az, amire tényleg szükségem van?

Szerintem ezt az "égiek" jobban tudják nálam.

Erre vonakozó tapasztalataim szerint, az ember nem mindig kapja meg, amit igazán akar, csak azt, ami tényleg a hasznára válik...

Ez az én esetemben már többször bebizonyosodott. Volt többször, hogy nagyon keseregtem valami miatt és nagyon akartam...mégsem kaptam meg...de utána bebizonyosodott, hogy nekem arra nem is volt szükségem, mert egész másfelé vitt az élet...és mindig elégtételt kaptam, vagy megnyugvást és tényleg nagyon örülök így utólag, hogy azok a dolgok mégsem váltak valóra...vagy események épp azért történtek bizonyos módon, hogy elérjek egy bizonyos célt... 

Aztán volt, amikor utólag is megkaptam volna ezt-azt, de akkor meg már nem volt érdekes számomra, így nem is akartam.

Furcsa dolog ez... :)))

"Ilyenkor minden létező dolog összefog, hogy a kitűzött célt elérjem."

Tudom. Nagyon sok segítséget kap az ember innen-onnan, ilyen-olyan formában, csak ezeket észre kell tudni venni.

Ha az ember kézbe veszi a dolgok irányítását és sorsának nem rabszolgája, hanem ura lesz, akkor mindig megkapja a szükséges segítséget feladatai megoldásához.

Már tudom, mit jelent az, hogy "segíts magadon, az Isten is megsegít!". Milyen igaz...

Előzmény: Dorien (262)