Hú arra a talira én is nagyon szívesen mennék!!!
Főleg, hogy Snaker barátom is ily lelkes ezügyben. :-)))
Egyébként mi a 8. sor jobb középen ülünk. Pontosan úgy, hogy 12-14-ig Én és a Nagybátyám a Párjával (Ők tőlem kapták a jegyeket ajándékba), Snaker és a Párja (Shakti79) pedig a 9-10-es széken ülnek.
S minthogy ugyebár pénteken voltam a saját hármunkért és hétfőn Snakeré-ékért így egyvalaki felvásárolta a köztünk lévő 11-es helyet. Ha esetleg itt jár az illető a topicban, akkor légyszi jelezze, hogy tudjuk nem egy ismeretlen valaki ül a barátaim és én közöttem! ;-))) Előre is hálás köszönet neki!!!
A hozzászólások ugrásszerű szaporodása a topicokban nyilvánvaló akkor, ha a topic címszereplőjének ilyen ritkaságszámbamenő, nagyszerű programja van kilátásba helyezve a közeljövőben, mint esetünkben a Solaris koncert...
Én mint az index.hu Tangerine Dream topicos fanok találkozóinak szervezője bizton állíthatom, hogy a Solaris fantalálkozó után (vagy már előtte is közvetlenül) várható még egy erőteljesebb "hozzászólás roham".
A TD topicban épp néhány hete hagytuk le hozzászólásban a Kraftwerk-ét, amitől úgy 2 és fél éve még jóval több mint 1000-rel, de fél éve is még 800 hozzászólással voltunk lemaradva. Pedig a TD nem sokkal több mindent csinált az utóbbi 2 évben sem, mint azelőtt, viszont ezalatt a 2 és fél év alatt volt (sajnos csak...) 3 fan találkozónk (..ja és október végén egy koncertünk is...;-))) ).
Szóval egy fan tali nagyon jó ötlet! És számítsatok rá, hogy nagyon sokminden megbeszélnivalónk lesz egymással - főleg első alkalommal -, úgyhogy a helyet is ahova szervezitek koradélutántól hajnalig tegyétek használhatóvá. Nekünk legalábbis az első talin (+ a többin is nagyjából...) az idő szűke volt a legnagyobb gondunk... :-(((
Kár, hogy pont vasárnapra esik a koncert, mert csinálhatnánk egy Solaris After Party-t is még aznap - közvetlen a koncert után, mint ahogy azt tették pl. a Depeche Mode-osok is tavaly a Dave BSA-beli koncertje után - ezáltal elérve, hogy a koncerttel ne érjen véget a buli és még frissiben az élmény okozta sokk hatása alatt legyen lehetősége elmesélni, hogy neki mit nyújtott a koncert; mennyire tetszett, avagy esetleg nem (..persze ez utóbbira nem adok túl sok esélyt... ;-))) )