Lizzi Creative Commons License 2005.12.19 0 0 2711

Szia Viktor,

A kapcsolási rajzot nézegetve nekem úgy tűnik hogy van egy percussion/drawbars kapcsoló ami annyit tesz hogy vagy a drawbar-ok szólnak ahogyan beállítod vagy az előre beállított percussionos beállítások. Így ha kiiktatod a tobbi regisztert a perkás hangból és csak a 2 2/3' regisztert hagyod meg akkor nem fog semmi más szólni és a drawbarokat is hiába húzogatod. Először is azt kellene megoldani hogy ez a kapcsoló ne iktassa ki a drawbar-okat (ne kapcsolja rá földpontra) hanem a drawbarok mellett szólaljon meg a perkás hang is. Aztán lehet játszani a perka modul módosításával. Nem egyszerű eset. A kapcsolási rajzot küldöm de egyenlőre lefagyott a levelező rendszerem és még meg is kell keresnem. Nekem még mindig egyszerűbbnek tűnik egy külön percussion modul beépítése külön kapcsolóval (kapcsolókkal).

Örülök hogy hétvégén feléledt a fórum egy kicsit. Már azt hittem kiment a divatból a hammond:)

Cső kolléga! nem tudnál képet feltenni arról a leslie dobozról. Ha a karácsonyi szünetben összeépítem a scanner-es vibratót végre és a hangszerem is átalakítom, következik a leslie építés. Már a felső rotor és a motor a vezérléssel már készen van, de nem nagyon lesz időm dobozt is építeni hozzá. (Bár nem tudom hogy leszek eleresztve.)

Üdv: Rt

Előzmény: hvik (2705)