kisnoah
2005.12.19
|
|
0 0
21
|
Sziasztok!
Semmi változás. :( A hétvégén gondolkodtam, hogy vajon mikorra fog felépülni a ház, és mikorra tudnánk beköltözni. Az eredeti, március 31-i időpontra biztosan nem készül el. Egy hasonló méretű ház felépítéséhez kb. 10-12 hónapra van szükség. A jelenlegi stádium az 1-2 hónap közötti, azaz még legalább 8, de inkább 10 hónapra van szükség a befejezéshez. Ettől rövidebb idő csak a minőség rovására mehet. Ez annyit jelent, hogy a beköltözés szerintem nem várható 2006. szeptembere előtt. Itt jön még közbe az is, hogy ha hiba van a lakásban, akkor meghiúsul az első átadási időpont. Mindezt figyelembe véve benne vagyunk abban az időszakban, amikor már elállhatunk a vételtől. Szerintem ezért sem kapunk értesítést, hiszen ha most kiderülne, hogy nem képesek teljesíteni a szerződési feltételeket, akkor a foglaló kétszeresét kellene visszafizetni! Így aztán várhatjuk az értesítést, nagy valószínűséggel semmit sem fogunk kapni idén. Véleményem szerint azt várják, hogy mi álljuk el a vételtől! Így ugrik a foglaló.
Az építési napló kikérése jó ötlet SGaabor, én kérni fogom! Ha már ki kell kérni legyen több papír.
KN |
|