Bejfez Creative Commons License 2005.12.19 0 0 1459

Sziasztok Lányok!

1.

Legutóbb 625 km-t tettem meg 50,49 l benzinnel (tegnap tankoltam). A kocsiban 4538 odo-szintű km-em van, és az erre számolt átlagfogyasztásom 7,79 l.

2.

5500 Ft-ért szuperül dizájnolt lengyel légterelőket vettem és szereltem fel. A Nexia után nagyon hiányoztak már, most újra büntetlenül kavarhatom a kocsi légterét (esőben, hóban, fagyban). Legutóbb (még a légterelők előtt) két öregembert szállítottam; télikabátban ültek a hátsó ülésen és teljesen belihegték a kabint (3-4 pohár vörösbort ittak fejenként), a hátsó ablakok teljesen homályosan párássá váltak, kilátni rajtuk senki sem tudott. Be kellett löknöm a klímát, egy idő után viszont a vén csontok (az egyik 84 éves) túl meleg kocsira panaszkodtak...

3.

Ma megvettük a karácsonyfánkat. A csomagtartóból persze kilógott; nem tudtunk annyira kicsit venni, hogy rá lehessen csukni az ajtót. Sajnos a Sedan csomagtartójában nincs arra lehetőség, hogy pókokkal rögzítsünk cuccosokat. De a tetejét sem lehet pókkal az aljához rögzíteni, mint a Nexiánál.

További problémám a csomagtartóval, hogy a tetőjén nincs egy fogantyú (mint például a Skoda Octavián), amelyet megfogva lecsukhatjuk azt és nem kell összekoszolnunk a kezünket a külső poros felület megfogásával, amelyen ott hagyjuk ujjhossznyi lenyomatainkat a mögöttünk gurulók röhejére.