Toljadneki Creative Commons License 2005.12.18 0 0 1450

Szia Lassú !

Egy cipőben járunk, én is két ünnep közé várom az 1,4 Elite érkezését ! nekem is ez lesz az első 0 km - es autóm, bár néhány hónapos, egy - két éves, pár ezret futott autóim voltak, de ilyen még nem, hogy nekem kell járatnom a vasat. Több álláspont létezik, én azt vallom, hogy arany középút, azaz mondjuk egy 5000 km - ig a gyári olajjal nem hajtom 4000 rpm fölé, és inkább változatos ford.szám tartományban használom, mint álladóan 3000 rpm körül. Próbálom inkább dinamikusan járatni, minthogy lusta dög váljék belőle. ;) Aztán egy friss olajjal - semmiképpen nem 5W40, mert ahogy levettem több írásból, ezt szívesen kajálgatják ezek a motorok - mondjuk egy 10W40 Ecoteckel szerintem már lehet ésszel űzni a verdát. Amúgy hol rendelted meg a vasat ? Én a DIFER - nél Érden.

Mindenképpen beszéljük meg majd a tapasztalatainkat, akár ezen a fórumon is, de cserélhetünk mail címet is ! Engem a toljadneki@gmail.com címen elérsz.

Amúgy ezen a http://www.chevyklub.hu/ címen a fórumban sok érekes dolgot olvashatsz a Lacettiről !

Üdv. Toli.

Előzmény: lassú (1449)