1.4 Elite
2005.12.17
|
|
0 0
1440
|
HI!
Láttam egy Toyota tesztet a TV-ben, 5-10 éve. Carina E, Celica. 100km a rábaringen, olajcserék, tankolások, váltott tesztpilóták. Átlag sebesség 160 felett. Utánna a sajtó előtt megbontották a motorokat. Megdöbbentő látvány volt a hengerfalon a gyári hónolás nyoma!(A megmunkálás nyomai, olyan mintha karcos lenne) Pontosan csak ez maradt meg bennem, meg halványan, hogy a gyári méretekhez képest kopás:0!!! Azt tudni kell, hogy a filyamatos meleg motor azért nem úgy kopik, mint amivel Alaskában járnak 2km-re dolgozni naponta. De azért magáért beszél a teszt. Én akkor BMW őrült voltam gyűlöltem minden autót, ami nem német, de erre azt mondtam:EZ IGEN AKKOR MIT TUD A BÖMÖS?! Na ezért járassátok csak 10.000ig, hogy még 50-nél ez a motor is olyan mint az új ha olaj van benne, meg -10ben nem tiltásra ébred a moci! Az első olajat kell időben ledobni, és rendest használni. Mind 1, mindenki saját belátása szerint tesz, én nem sajnálom, benne van a tiltás, majd jelzi ha "fáj" neki, 3 év gari van rá max 2 évesen cserélem de lehet jövőre, diesel Lacsira! Na hali! |
|