away alone Creative Commons License 2005.12.16 0 0 11220

Például ennek a minősége "1981-10-17 France, Montigny-Metz - Salle Europa DVD" igen "éles", nekem mégis a kedvenceim közé lopta be magát, mert borzasztóan régi koncert és kedvenc korszakbéli felvételem, akkoriban még kamera sem nagyon volt, az is kb. 10x akkora, mint egy mai, és 10-ed annyit tudott, és kitudja hányszor másolták át VHS-en, mire DVD-re került, nem is beszélve a szalag sima állása miatt bekövetkezett adatveszteségéről... Igazi Cureiosum!!! :-)))

Valóban nem stílszerű összehasonlítani a kettőt, és valóban a hónap torrentje lett! Mindemellett szerintem a 2005-ös évad legjobb felvétele is egyúttal!

Viszont Szeged az hazai, és akkoris jobban tetszene, hogyha pl. ott lettem volna a lokerenin is, és ezen álláspontomon még maga az Isten sem tudna változtatni :-)))

Most, hogy a "2002-11-07 Brussels" kézi kamerás DVD-t feltöltötted (melyért külön köszönet jár, mert már megvolt a profi változata, és így egy teljesen életszerű szemszögből is végig lehet nézni majd :))) hétvégén lehet, hogy ismét meg fogsz osztani velünk valami finomságot...? Amennyiben nem leszel durci :)))

Előzmény: love cat (11217)