Háhhhhh!Remek könyv! Végre valaki ellenállt a muszlim hóditásnak. A magyar öngyilkos osztagok kiválóak a puskaporos toronynál. Fantasztikus leleményességgel gulyáslevessel kináljuk a csibész betolakodókat, és ennek ők nem örülnek.
Mellesleg a hirszerzésünk is remek, hiszen Isztambulban kémkedünk, de sajnálatos módon reménytelen a harcunk Bálint testvér kimenekitése érdekében a börtönből.Katarzis! Egy Jumurdzsák nevű III/III-as - mellesleg kettős - ügynök lebuktat bennünket. És még sorolhatnám ennek a remek irodalmi alkotásnak mai napig aktuális és tanitó jellegű eszméit.
Négyszer olvastam a könyvet és a filmet szintén ennyiszer láttam. Ezek szerint perverz és rasszista állat vagyok. És még sokan mások is. Gárdonyi is mehet a biroságra, esetleg a jogutódjai ülhetnek helyette.Mondjuk Sztambulban?
Mellesleg a törökök már régen az EU-ban vannak. Csak az országhatárt nem rajzolták át a térképen. Német eredetiben olvassák a rasszizmus klasszikusait, és ha fedett helyen vannak, még sört is isznak. A Teremtő nem látja őket a tetőn keresztül.
Buda elfoglalásánál viszont szomorkodtam. Ha akkor van SZDSZ, biztos lepaktálnak velük és áttérnek emberbaráti cselekedetből, csak hogy megnyerjék a választásokat.
Csók