Most halálosan komolyan:
Te ugye nem hiszed azt, hogy az király hozzáállás, hogy ha én megkérdezem, teljesen őszintén és ártatlanul kíváncsian, hogy érdemes-e elmenni oda, mintegy feladva neked a labdát, hogy meggyőzz engem és egy csomó embert még arról, hogy igen, érdemes, te azt válaszolod, hogy neked nem? Lehet, hogy másmilyen emberek vagyunk, másképpen neveltek, szerencsére, de én ezek után nem lennék felháborodott és nem tennék lesajnáló kijelentéseket. Annyi mindent leírhattál volna a helyről, a setlistről, a többiekről, vagy arról, hogy... Ehelyett magadat írtad le.
Slintet sem értem kurvára. Egy szót nem szóltam hozzá, ő támadott (bár megkérdeztem naívan, hogy viccnek szánta-e), erre megsértődik, ha visszaszólok neki. Ráadásul úgy, hogy ismerjük egymást, egy szóval nem bántottam.
Ez mi mégis? Ráadásul a STP topikban, ahol miért is kéne mindenkinek ismernie a Moodot, vagy a Stereochristot?
Ezen a gépen nincsen zenehallgatási lehetőség, még nem voltam egyik zenekar koncertjén sem. Paraszt vagyok, ha rákérdezek, hogy ez milyen zene?
Szóval húzzatok innen a gecibe, vagy erőltessétek meg magatokat és próbáljatok meg emberi hangnemet megütni, oké?