sLeuth Creative Commons License 2005.12.13 0 0 114

köszi bolsh! legjobb vagy! ;)

--Komplett baromság! Az emberi agy semmit sem képes érzékelni. Érzékelni a

--receptorok tudnak (a fülben, a szemben, a bőrön, a nyelven, stb.), átalakítják

--ingerületté, egint más szüvet sejtjei eljuttatják az agyba, ahol feldolgozásra

--kerülnek. /Ált. isk. 6-8. oszt. biológia tananyag - ennyire primitív vagy?/

idézet egy cikkből :

Infrahangfegyver: nagyon alacsony frekvenciás hanghullámokkal működő eszköz, amely biológiai hatásokkal operál. Egy 7 Hz-es egység még rövid besugárzás esetén is órákig tartó rosszullétet, émelygést, hányingert, egyensúly- és tájékozódási zavarokat okoz. Erősebb behatásnál akár belső sérüléseket is okozhat.

Forrás - sg.hu

1. amúgy, én komolyan örültem, hogy végre olyanok is írnak ide, akiknek megvan a tudásuk ahhoz, hogy hozzátegyenek a témához, elmondják, mi hogy is van.. szerintük, békésen.. de ha ez azt jelenti, hogy "primitívezés" megy, meg  barmozás és ki tudja hova fajulhat még a "tudomány" művelői kezéből kieresztett írások, hát inkább elvagyok a kis világomban, kösz nem kérek a felvilágosításodból.

2. a topiknyitó "cikket" nem én írtam személyesen, hanem idéztem, és a célom ezzel a békés időtöltés, filozofálgatás, ismerkedés volt, hogy hozzak össze olyan embereket akik ezt SZERETIK és, hogy felkeltsem a figyelmét olyan embereknek akik értenek is hozzá, hátha okosabb leszek. de ilyen hangnemben, amit te nyomsz, hagyjál békén kérlek. én nem bélyeget gyűjtök, hanem ilyenekkel foglalkozom. az, hogy amivel töltöm az időmet az baromság e vagy sem, nem te döntöd el.