_Adri_ Creative Commons License 2005.12.13 0 0 1750

Sziasztok!

Hát sajnos tényleg túl optimista kijelentés volt tőlem az, hogy nyerhetünk Szolnokon......

Ha olvastátok az MNK topicot, a Bazsy már leírta vasárnap, hogy milyen is volt a meccs. Ha nincs a Green akkor talán 30 pontig sem jutunk. Meccs alatt már az is felmerült bennünk, hogy a Farkas Laci már direkt csinálja, hogy:

- nem cseréli be a Konare-t és

- a Gráczer irányit kb 36 percen keresztül.

Egyszerűen még mi sem látjuk azt igazából, hogy a Kestutis milyen játékos, mit tud, hiszen abból, hogy játszik meccsenként 4 percet, abból semmi sem derül ki.

Ugyanez a helyzet a Konare-val is, csak ő még ennyit sem játszik.

Kérdem én, akkor miért vannak itt???

A Sanders-et sajnáltam, semmi nem jött össze neki, szenvedett szegénykém nagyon, pedig ő legalább akart, szerintem. Dehát ennyi sikerült.

A Cziczás meg egyszerűen lesöpörte a pályáról a Maxy-t! Egy ilyen játékos, mint a Cziczás, értitek ezt??

Na meg a másik számomra fájó pont, hogy úgy sem ment, hogy a 3/4-ben abszolút nem fújtak faultot, és a 4/4-ben is a 8. percben kaptuk az elsőt. 18 percig egy faultot sem fújtak ellenünk. Baromira következetesek voltak a bírók mondhatom!

Azon izgultunk, hogy legalább az 50 pontot megdobjuk, hát csak megdobtuk, hurrá....

Viszont finom volt a forralt bor!! :)) Sajnos a Mol-e-kula:Szolnoki vezetőség derbyjének csak az utolsó perceire sikerült odaérnünk!! Ezt sajnálom.

Örülök, hogy találkoztunk Csabesszal és Pependrével!! :))

Sajnálatosan olvasom a Pécsen történteket!És nevetséges, hogy csak a körmendieket kiáltják ki bűnbaknak, azért Stole-t sem kell félteni.

Ja és Lecsó, köszi, hogy válaszoltál a Bazsy sms-ére szombaton.......