fodorlaci Creative Commons License 2005.12.13 0 0 1402

Sziasztok!

Eddig csak olvasgattam.

A seviben eddig kb 6000 km van. A fogyasztásról nem tudok mondani semmit, nem mérem. Fogyaszt. Szerintem nincs 9 liter, városi vezetés mellett. 80% város (Pécs), a többi Pécs és Komló között, a Mecsek. Így is, úgy is beletankolom, nem is akarom mérgesíteni magam. A vezetés élménye tutira kárpótol. Megy ahogy kell, hisz nem a versenypályára készült. 4000 környékén nagyon húz.

Nekem a kereskedésben azt tanácsolták, 2000-2500 körül hajtsam meg, ne sajnáljam, menjen csak bele a pirosba, de 6000 fölé nem kergettem.

Eddig 180 volt a legtöbb, de tovább nem mertem azon az úton... A 6-os út Pécsről Barcs felé... :-)

A gumi az tényleg trágya minőség, de már téli van rajta. Uniroyal 185/60/15. Más érzés :-)

Hőmérőt azt rakhattak volna bele, és a fedélzeti ámítógép hiányzik (pill. fogyasztás, átl. fogyasztás), de túl fogom élni. Legalább nem tudom... :-)

A párásodással nincs bajom, az octavia sokkal jobban párásodott.

Ebbe a feketébe elsőre beleszerettem.

Igazság szerint pár éves használtautó volt a cél, a Lacettik mellett elmentem, a kereskedésben van sok bank által lefoglalt autó, azok között mazsolázgattunk. Egy focus lett volna a nyerő, de amikor sokat kellett várni a szalonban a kereskedőre, megnéztük az új autókat is...

És megláttuk...

Beültünk...

És akkor el is dőlt... :-)

Jó döntés volt... :-)

Én merem ajánlani mindenkinek