SGaabor Creative Commons License 2005.12.12 0 0 16

Szívesen, Kisnoah! Örülök, hogy kicsit segíthettem a cikkel világosabban látni a dolgokat... (Bár, gondolom, nem nektek van szükségetek "éleslátásra" ebben az ügyben.)

Más: a fórum hozzászólásait olvasgatva úgy döntöttem, én is elnézek az "építkezés" felé, ha már úgyis arra vitt az utam. Az igazat megvallva, nem ért nagy meglepetés, semmi mozgást nem tapasztaltam. Mintha teljesen félbehagyták volna a munkát (vagy neki sem kezdtek igazából?) Csak egy palánkot találtam a telek előtt (biztosan a gödröt akarták ezzel védeni, nehogy valaki beleessen), és a palánkon egy táblát, mely szerint a területet a Control Sec 2000 Kft. "őrzi".  Az őrzés kifejezést enyhe(?) túlzásnak tartom, hiszen sehol senkit nem láttam, így pedig nehéz valamit őrizni. Próbáltátok már elérni ezt a biztonsági céget, hogy egyáltalán van valami élő szerződésük a terület őrzésére? Ugyan ki voltak írva az elérhetőségek, de - talán a környékbeli lakóknak köszönhetően - már jónéhány betű, ill. szám hiányzott a tábláról. Ennek ellenére megpróbáltam kibogarászni... Elérhetőségük a táblán szereplő és a Net-en található infók szerint:

Control Sec 2000 Kft.

tel.: 323-07-45, 20/424-70-20

cím.: 1016 Bp., Piroska u. 13.

A neten találtam még az e-mail címüket: c.control@chello.hu, valamint a telephely címét: 1082 Bp., Nap u. 6.

Nem akarok beleszólni a dolgotokba, de szerintem érdemes lenne őket is megkérdezni... Bár nem itt vettem lakást, de kissé furcsának találom, hogy nálatok nem folytatódik az építkezés, holott a szomszédomban még a múlt héten is javában dolgoztak (igaz, hogy csak az alapok kiásásán).

SGaabor

Előzmény: kisnoah (15)