sziasztok!
szóval akkor (forditott sorrendben) most a kérdések után egy rövid bemutatkozás!
Én 2002 óta vagyok tulaja egy 1998- as 3a. 1.0 12V corsának, ezt a mult hét szombatján váltotta fel márka társa egy új 1.4 16V 90LE Opel Corsa C Optima!
Eddig 300km tekertem bele ez alatt a pár nap alatt, és azt kell hogy mondjam nagyon nagyon meg vagyok elégedve az új autómmal! A vásárlás előtt kipróbáltam, a 1.3 CDTI motorral szerelt típust is, a kettő között vaciláltam, de az ár győzőtt, ugyanis az 1.4 -es jól felszerelt árából jött volna ki egy alap diesel.
A motor dinamikus hasonlóan húz alacsony fordulaton mint az 1.3 cdti, a fogyasztása vegyesbe eddig 7 liter. Jól össze van rakva egyenlőre nem zörög semmi, a cd szépen szól (bár szerintem a B -s corsa -é egy árnyalattal dinamikusabban szólt.
A lényeg, hogy itt vagyok köztetek (egyenlőre) boldogan!
Ja, amit még elfelejtettem, az elmult 3 évben a másik automon ami említést érdemel az egy vezérműlánc csere volt, feszítő görgőkkel, olajjal mindennel, 40.000 km -nél. Amire a szerelők állították hogy egyedi probléma, eddig még nem nagyon találkoztak ilyennel.
Balesetmentes közlekedést mindenkinek :))
üdv.: gregreg