Ferenc(hurrikán)
2005.12.11
|
|
0 0
4282
|
A fene is kivan már, inkább lopták volna el a biciklit, hihetetlen, de 19órakor hívott az egyik felnőtt haverom hogy menjek már át hozzá a szomszéd utcába mert digit gépet kell a tv-hez csatlakoztatni és neki nem megy. Na felugrok a biciklire gondoltam 5perc alatt meglesz eltudok menni a 19:30-as busszal. Hát az utcán menve 150méterre a házunktól mellém jön egy autó azt kiszól belőle egy koma, hogy jó estét, mondom jó estét azt megyek tovább. Aztán mondja hogy álljak már meg, megálltam és kiszáll azt mutatja az igazolvényt, teljesen civil rendőrök voltak. A biciklin nem volt lámpa, nálam meg semmi irat se!:) Azt bekellett mondamon minden adatomat, felhívták a 107-et meg megnézték van-e körözés ellenem stb.. vagy 10percet eltököltek így mire végeztem az eredeti céllal lekésterm a buszt, most megint kelhetek korán ezt útálom, s remélem hogy nem kapok egy csekket se, mert nem hiányzik a pénzkidobás, annál később tudom megvenni a TFT LCD és a meteorológia állomást, met Januárig terben van már mindkettő!:)
Ja igen, bocsika Áfony!:)) Még nem láttam tisztán. Most is elég hideg van, már -2.5fok, és tovább csökken, csillagos ég. |
|