Daty Creative Commons License 2005.12.10 0 0 1336
"Nem vagyok beépített Suzuki ügynök. Biztosan a bolygók szerencsés együttállása okozza, meg gondolom néhány lényeges momentum: 1. Vidéki gyerek lévén kisvárosban lakom, így javarészt városon kívül használom leginkább 110-120-as tempóban. Autópályán meg tempomatszerű 130-al 2. Egyébként nem szoktam 5500-6000 fölé húzni, csak ha előzök+ha négysávos az út. Azt nem birom idegekkel. Amúgy finoman bánok vele. A szerpentineken sem szupermotónak használom. 3. Valószínűleg egy véletlenül jól beállított példány, mert a környéken 3-4 márkatárs van és egyik mocijának sem hasonlít a másikéra a hangja, nincs két egyforma köztük (gyári kipufogóval nyilván). Olyat sem sokat hallottam, amelyik kétszeméllyel 200 fölé megy. ( Ezt több 1200-as Bandittal megmérték már. Ha az én órám csal, akkor az Övék is.) Egyébként elég nyugodt stílusban motorozom 36 éves vén korom miatt. Ja, és meg tudom különböztetni a kicsit és tövig bedugott tankolópisztolyt is. Különben azonos autótipusok esetében is előfodul 30-40 %-os fogyasztáskülönbség a sofőr lába és a kocsi beállítása miatt. Nem kell ezen ennyire fennakadni."