Ki az G.I.G.?
Ezt ismerem, a zenének óriási hatása van. Ha rosszkedvem van, sokféle zene nagyon fel tud dobni és átlendíteni ezen a ponton, de ha ilyenkor valami "rossz hangulatú" zenét hallgatok, akkor ez csak ráerősít erre az állapotra.
Ugyanakkor ha "emelkedett állapotban"vagyok és "negatív" hangulatú zenét hallgatok, az igen kevéssé befolyásol.
Egyébként meg vannak olyan technikák, amivel meg tudom emelni az energiaszintemet és ezt tudom tartani is, és ha magas (minél magasabb, annál jobb) az energiaszintem, akkor nagyon jól érzem magam és olyankor "enyém a világ". Természetesen ebből az állapotból igen könnyen le lehet zuhanni, elég nagyot, amit szoktam is tapasztalni. Ezért is fontos az egyensúly mindenben, ahogy Te is mondod. Nem jók az érzelmi végletek sem, épp ebből kifolyólag. Az meg, hogy mindig fenn tartsam ezt a magas energiaszintű állapotot, néha nem megy, valahogy úgy érzem, hogy túl nagy erőfeszítés kellene hozzá és ezt nem tudom megtenni. Persze az is lehet, hogy csak nem akarom. Ezért kell nagyon vigyázni a gondolatainkkal is: mert egy rossz gondolatból indulnak ki a negatív hangulatok és események, amik, ha nem állítod le ezeket, akár tartósan is meghatározhatják az elkövetkezendő napjaidat, hónapjaidat stb.
Na és, mi van ezzel a filmnézés közbeni tantienes meditációval? Hogy működik? El tudod magyarázni kicsit bővebben?