Én rosszul vagyok az "ajánlók" narrátorának teljesen beleélősen előadott agresszív
és majdhogynem gonosz stílusától,ahogy sorolja a gyilkosságokat a legkülönfélébb
részletekkel,ki szerti ezt?,nagyon beteg ez a csatorna.
Tudod mennyire tojok a "nyugati világra"?.. a 100 féle helyszínelőkre a büffikre meg a magamutogató Ally Mc izére,a röhejes buta a valóságban gyenge fizikumukból és mentalitásukból kifolyólag soha nemlétezhető nőci Aliasokra a Nikitákra meg az Angelekre+ a Sex és NY-ra vagy mire,a szokásos sablon klisék,sablon emberekkel,
szerepjátszás felszínes külsőségekkel operáló és hatni kyívánó hiúság agresszív keveréke az egész.
Sorozatok közül egyedül a TV1-es "Szomszédok" nyugtat meg,jó csapnivaló színészek abban is dögivel de nyugis a tempó,a zene,mentes mindenféle agressziótól ármánykodástól pletykától gyilkosságtól,pont az ellentéte pl az "anyátok közt"-nek és többi mai trendi "csináljuk ki a másikat mert X lefeküdt Y-al és Z geyereke a mostohatestvérem huga aki megörökölte a céget" ..bla..bla ..bla...
Twin Peaks-ot régebben nagyon szerettem,nyugis,majdhogynem a vontatottságig,gyönyörű tájak,meghitt bensőséges hangulat,tél faházak stb.. :)manapság meg eleve rájöttem hogy ÉKanadát és Alszkát rendelték nekem jövőbeni hosszú kirándulások céljára tehát várom,asszem ott játszódik vhol ez is,de lehet hogy tévedek.