sroa Creative Commons License 2005.12.09 0 0 42
Én ezt találtam:

http://www.rally.hu/hir.php?id=40206

"2005. december 09.
Bemutatkozott a kibővült MOL Dakar Team

Ma kora délután tartotta bemutatkozó sajtóájékoztatóját az idei évben kibővült MOL Dakar Team. Ahogy azt Szalay Zsolttól, a MOL marketing igazgatójától megtudhattuk, a MOL csoport regionális térnyerését mintegy követve az idei évben a MOL Dakar Team is regionálissá bővült.
A már megszokott Szalay Balázs vezette Opel Fronterán és legénységén, valamint a múlt esztendőben kiválóan szerepelt, a magyar egységek közül a legjobb részeredményt, egy szakasz negyedik helyet elérő kamion és legénységéhez motorosok hada és újabb versenyautó és kamion is csatlakozik, immáron a gyári csapatokhoz közelítő létszámmal, 20 fővel vágnak neki a viadalnak. Így kap helyet és lehetőséget a csapatban egy motoros trió, nevezetesen a múlt esztendőben összetett 27-ként végző Varga Ákos, a romániai Szilveszter Zsolt, valamint a szlovák Jaroslav Katrinak, aki 1999-ben már ért el szakaszgyőzelmet a Dakaron, továbbá egy horvát autós páros, Zvonimir Martincsevics és Marin Frcsko is, akik a legutóbbi Dakart sikeresen fejezték be. "

Én bízom benne, hogy a moldakarteam az csak egy ilyen gyártott marketingfogalom azon versenyzők együttes említésére, akiket a mol mind támogat. És ezen kívül semmiféle olyan csapat-jellegű (szerződésben megkötött) kötelezettséggel nem jár, ami a versenyzést érinti.

üdv, sroa
Előzmény: Vinyó (41)