"de a hangszertulajdonos nem logikusan gondolkodik. Ha ezt tenne mar regen megvetted volna a Fendert :)" hát, igen, ilyen a szerelem, sajnos, tudjuk mindnyájan.
"Egyebkent meg ha ilyen infrastrukturad van az USAban es ilyen a kereted, akkor eszmeletlen hiba volt nem megvenni a Japan ovalt. $430ert ment el." Én is sajnálom, de az is csak Amerikába szállított, ha jól emléxem, és az a barátom, akiről beszéltem, nem regisztrált az ebay-en, a másik igen, de őt meg lehetetlen elérni, sőt volt már olyan is, hogy konkrétan megkértem, hogy licitáljon valamire, és rendesen elfelejtette :-( szóval őt inkább nem nyaggatom, ha nem muszáj. Keretem meg nincs nagy, max. 600USD, ezért is nem tudok 604-eset venni, csak fájdítom a szívemet azzal, hogy keresgélek. 804-eset meg láttam a mandolincafén használtam 800 dolcsiért, augusztusban rakták fel. Na, az sincs már meg, tuti...
Inch Kentucky-ja 2x volt a kezemben, csak rövid időre, de abban minden megvolt, amit keersek: világos, harsogó, csilingelő magasak és jó mélyek. Kinézetre meg csoda, a nyaka is hibátlan. Mint egy mesterhegedű, bár nekem aztán tényleg nincs összehasonlítási alapom, de annál jobbhoz még nem volt cseresznyém. Inch, el ne add :-D