Sztem azért nem fogunk összeveszni ezen, szívesen viszalépek, elvégre Te találtad, ha nem szólsz, az életben észre sem veszem. Azért beszéljünk telefonon mindenképpen! Igazság szerint két olyan jó barátom is van most kint az USA-ban, akire számíthatok ilyen dolgokban. Sőt, egyikük karácsonyra jön haza, szóval durván van még 1 hetem, hogy találjak egy megfelelő mandolint, és ő szívesen hazahozza. Ráadásul elment a helyi bazinagy hangszerboltba, ahol egy Epi MM50-et ajánlgattak neki (amilyet eredetileg akartam venni), és mondta is hogy megveszi nekem helyben. De végignyálaztam a mandolincafe-ban a fórumokat, és elrettentő dolgokat olvastam róla, úgyhogy visszaléptem.
Viszont inch, úgy tűnik, én végérvényesen és visszavonhatatlanul beleszerettem az Eastman MD x04-es modellekbe, másra már nem is nagyon tudok gondolni mandolin-ügyben, úgyhogy ne haragudj, de úgy néz ki, hogy nem tudom megvenni a Fender-edet, bármennyire is könnyebb lenne az élet mindkettőnknek. Ne haragudj, hogy eddig áltattalak, majd valahogy kompenzálom a dolgot... ha gondolod, segítek valahogy hirdetni, eladni, terjesztem a hírét (eddig még nem is nagyon hirdetted, ugye?). nem akarod megtartani, gyakorló és B hangszernek? Írtad is, hogy
Az Eastman-re visszatérve: a fejemet vertem a falba a múltkori MD504-esért, ami két nap alatt elkelt. Kb. fél napon múlt a dolog, mert nem tudtam a barátomat elérni, hogy egyáltalán megkérdezzem tőle: haza tudja-e hozni. Aztán mire beszéltem vele, elkelt a mandolin, ráadásul 520 dolcsiért. Most egy hamburgi és egy hágai kereskedővel vettem fel a kapcsolatot, az előbbi februárra tudja ígérni, 499 euróért, utóbbi 555-ért december végére. Szóval nem olcsó, és nem is egyszerű a dolog, de úgy 90%-ban már eldöntöttem, hogy ezt a hangszert szeretném, mert életre szólónak tűnik, és egyetlen negatív kritikát sem olvastam ezekről a hangszerekről!