Nekem csak internetes vasarlasra feljogosito kartyam van (ez nem hitelkartya). Ismerosomnek van hitelkartyaja, de a felesege neven (aki nem szandekozik jonni :) Megkerdeztem a telefonban, felvenni a jegyet csak a card holder tudja, masnak nem adjak oda (nem ertem miert, hiszen egy nev + egy utlevelszam alapjan meghatalmazhatnek mast). Azt is megkerdeztem, hajlandoak-e elpostazni a jegyet a mi koltsegunkre. A telefonos holgy erre nem tudta a valaszt (!).
A weboldalon csak session ticketenkent lehet vasarolni, ami dragabb, mint a day ticket (minusz pont). De ebbe is belementunk volna, csakhogy a weben kotelezo megadni postacimet, nem is valaszthatok box office felvetelt. Ugyanezen az oldalon ismet leirjak, hogy felvenni a jegyet csak a card holder tudja. Vicces ellentmondas az elozo mondattal... Vegul, semmilyen informaciot nem irnak arrol, hogy a box office-ban vajon hogyan tekintenek majd az en kartyamra, amirol ugyan konnyeden leemeltek a penzt, de megsem hitelkartya, ergo, akar vissza is utasithatnak a helyszinen.
Mindezeket a siramaimat udvariasan leirtam emailben, mindket megadott cimre (Wembley mailcime, illetve See Tickets cime). Egyik levelemet sem meltattak valaszra.
Ja, hogy mukodik ez Ausztriaban? (koncertjegy-rendeles) Weboldalon kitoltom a formot, valasztok, hogy postazast kerek, beirom cimem, adataim. Egy heten belul postazzak a jegyeket a cimemre.