Halihó!
Már nálam van minden :o)))
Robitól délután szerencsésen hazaérkeztem, nem törtem ki a nyakam, nem ütöttek le... - kicsit izgultam 20+4 jeggyel és ugyanennyi DVD-vel a hónom alatt, míg haza nem értem ;o)
Bocs mindenkitől, hogy csak most írok, de teljesen belemerültem a DVD-be: szenzációsan jó lett! És hihetetlen jó látni, hogy mindenhol felállva ünnepelték Őket! Stb. stb...
Már alig várom, hogy Ti is a kezetekbe kaphassátok, úgyhogy mail-eket kérek mindenkitől, mikor és hol adhatom át a cuccokat!!!
A vidéken élőktől pedig az ötleteket várom, hozzájuk hogyan juttassam el minél hamarabb - pl. van-e pesti ismerősük, akivel mostanában találkoznak... vagy egyéb ötletek?
(Egy pici rossz hír a végére: a mexikói DVD először a koncerten vásárolható meg... - előbb nem, sajnos.
Jó hír: lehet, hogy akkor már Robi szólólemezét is megvehetjük végre!)
Persze, hogy lesz helyünk :o)), úgy lett, ahogy Robi megígérte:ahová kértük, megkaptuk! Hogy hová? Az 5-6-7. sorok közepére (a 3-4. sorok a tiszteletjegyeseké, úgyhogy rögtön mögöttük fogunk ülni!): az 5-6. sorokba 8-8 db jegy, a 7. sorba pedig 4db (+én kértem még 2-2 jegyet az 5. és a 7. sorokba, így jön ki a 20+4 jegy)