Snowflakes Creative Commons License 2005.12.07 0 0 8879

Hát, köszönöm, hogy érthetővé tetted. Az írod, kellene találni a menedzserétől vagy tőle magától nyilatkozatot. Ha megtaláltad majd szólj, boldog leszek hogy a hamisítatlan igazságot hallhatom. A játékosokkal kapcsolatban rengeteg cikk megjelenik, ilyen-olyan fórumokon. Ha az ember egy ideje olvasgatja ezeket, kialakul egy kép, hogy melyik pl. az az újság ahol számára kielégítő információkkal szolgálnak. Én a Guardiant szeretem, itt mind hosszában mind részletességében jó cikkek jelennek meg. Ígyekszem mindig innen idézni, a legjobb szándékkal. Természetesen nem lehetek biztos benne hogy sorról-sorra a valóságot írják. Nem is írtam a forrásszövegemhez azt, hogy ez teljesen biztosan a valóságot tükrözi, csak egy cikket próbáltam bemásolni válaszul arra, ami az előző hozzásokban felvetődött. Ennyi. Nem hiszem, hogy ez akkora probléma lenne. Törekedjünk a tökéletességre, és a pontos információkra, de nyugalom, nem olyan nagy probléma ha valaki elront a beíráskor egy meccs eredményt, esetleg egy nevet... Udvariasan le lehet írni, hogy ez nem így van, hanem emígy. Így a valóság is kiderül és mások kedvét sem vesszük el a hozzászólástól.

Még valami, ha valaki olvas arról , hogy O'Sullivan részt fog e venni a következő Welsh Open-en, akkor kérem ossza meg velem. Nem baj ha nem a tökéletes forrást találja meg, én örülni fogok.