Gyöször
2005.12.07
|
|
0 0
4216
|
Hali! Én itt új vagyok meg a baleseten sem voltam ott, nekem egy olyan "élményem" van, hogy haverommal meccseltünk, elrontottam egy kanyart lasan menetme fel a dupla dombra belepukkantam a szemközti domb csúcsába és bedőlte a két domb közé haverom átugrott én megkönnyebbültem megpróbáltam felállni félig sikerült mikor már mindenki ordibált meg integetett de a következő arc nem figyelt sehová csak előre koppra húzt a gázt, ahogy felálltam, hogy elhúzzam a csíkot oldaba kapott és pörögtem előtte meg jó darabon tolt, ütött vágott ahol ért. Vesevédőm nem volt akkor még épp, a páncél oldalán jött belém ahol az semmit nem véd, semmi bajunk nem lett én az oda rohanó tömegnek már integetve álltam fel, de aki belémjött az egy 15 éves srác volt és eléggé rosszul nézett rám mindeki aki nem hozzám tartozott, mert a srác is elesett és a bukója is megkarcolódott. (!) nem tehetek róla béna voltam. nomeg életembe 2odjára votlam pályán akkor. szerintem ez egy veszélyes sportág mindeki saját maga felelősségére csinálja. Alap dolog és elvárható az ésszerű viselkedés mint ahogy minden helyzetben az életben. Én nem jókedvemből parkoltam le a két dömb között, de mivel eddzésen voltunk és nincs kint ilyenkor mentő valamint nem áll pályabíró minden ugrató tetején meg a beláthatalan helyeken ezért az eddzés szerintem különösen veszélyes és azóta megpróbálok valahogy "átlátni" a dombokon vagy az előtte lévő kanyarba nézek be mögé nehogy ott fetrengjen valaki, vagy ha ez nem sikerül akkor nem ugrok rajta világcsúcsot. a verseny ilyen szempontból sokkal biztonságosabb. Kivéve a hülye pályabírókat.
Szintén megtörtént eset pályabíró fiatal csaj áll a helyén SZEMBE a motorosokkal. Rajt után mögötte halomra töri mindeki magát ő meg áll szépen tovább. Mikor minden drukker ordibál neki hogy mit állsz ott lengesd már a zászlót meg amarra kéne nézni. akkor visszakiabál hogy ő nagyon jól tudja merre kell néznie szemben a motorokkal nehogy nekimenjen valamelyik.. és azt kell figyelnie hogy ott elesik e valaki.. (ott ahol a motorosok is belátják a terepet szemben az ugrató utáni térrel.) Na ilyenek is vannak..
Gyöszi. |
Előzmény: oktaclio (4212)
|
|