Köszi, most már jól vagyunk, de ahogy leírtam a hányós vírust, néhány órára rá, már én is hánytam, este pedig a férjem folytatta. Ezt követte egy össznépi nátha, állítólag ezt is a vírus okozta. Mi a lányommal már jól vagyunk, a párom - mivel ő később kezdte - még náthás.
Készülődünk, de még csak két ajándékot szereztem be és csak az őszi kopogtatóm van fönt az ajtómon. Most készülök télies üvegfestéssel díszíteni az ablakokat, narancs- és almaszeleteket szárítani a radiátoron. Csinálnom kell még kopogtatót az ajtóra és díszt az asztalra. Van mellettünk egy fenyőfa, azt csetkelem meg egy kicsit, így magam készítem a díszeimet. A karányonyfára van néhány díszünk, egyébként szaloncukorral és masnikkal szoktuk díszíteni.
Megy az ötletelés, hogy ki minek örülne. Az a legnehezebb, hogy ne azt vegyük meg, aminek mi örülnénk, hanem belebújni a másik bőrébe és úgy szemlélni az ajándékot. Volt már, hogy jól melléfogtunk, ez főleg a gyerekeknél látszódott, mert ők nem tudják tettetni az örömöt.
Vannak rosszabb napjaink, amikor egy kicsit elszomorodunk, és van úgy, hogy meg sem vígasztalódunk. Talán kell ilyen nap is, hogy aztán értékeljük az igazán jól sikerült, szép napokat. Vigyázz magadra, igyekezz pozitívan gondolkozni és nem lesz semmi baj! Én érzem, hogy meggyógyultál!