szódás love Creative Commons License 2005.12.05 0 0 4662
"Az Iron Maiden rajongói oldal nyilatkozatával összhangban a csapat frontembere Bruce Dickinson egy interjúban elárulta, hogy a banda 2006 márciusában stúdióba vonul, hogy új albumot rögzítsen, ami várhatóan a jövő ősszel jelenik meg. Ezután egy Európa turné várható, mely 2006 októberében indul. Dél-Amerikába várhatóan 2007 februárjában érkeznek. "
A következő 4 albumos nosztalgia-turné esélye így csekély, bár sosem lehet tudni... Mondtak már olyat is tavaly, hogy turné több nem lesz, csak fesztiválokon bukkannak föl, aztán végül szépen körbejárták a glóbuszt...
2 turnét egy évben viszont nem nyomnak le sztem újfent, mint 2 éve, amikor ide is 2X jöttek...
Amit valahol olvastam tehát, hogy a köv. 4 albumot is lenyomják a mostani első 4-et követően, valszeg csak "kacsa"... Nemszem, hogy tavasszal-nyáron ezekkel hakniznak, aztán ősszel az új albummal. Persze ilyenre is volt már példa...
Franc se tudja, de reménykedjünk! :)
(Bár stúdióba vonulni márciusban és turnézni is egy kalap alatt... Hacsak nem mobil stúdióval nyomják! :)
Mindenestre még baromi korán van, ha moccannak is netán a tavasszal/nyáron. Legkorábban január végén, február tájékán bukkannak föl az első infók. Mint tavaly.
Bár, hogy végképp kacifántoskodjak: tavasszal-nyáron kis fesztiválokra korlátozott mini körút Európában a kronológiailag következő 4 albummal, majd egy világkörüli ősszel-télen az új anyaggal... Én ezt támogatnám, ha kérdeznének, de ahogy eddig sem hívott egyikőjük sem, eztán sem hiszem, hogy megkeresnének... Pedig ha tudnák, hogy mennyi ragyogó tippem/ötletem van számukra ezügyben...:)