norris21 Creative Commons License 2005.12.05 0 0 1704
Enyém:

Ase-KKK

A felét már megírtam otthon, de ez a szaros xp, nem olvassa a lemezemet... De ez az én gondom. Max nem írok annyit. :-)

Szóval Ase-KKK.
Kis technikai probléma miatt csak éppen a feldobásra értünk a helyünkre. Nem érdemes szerintem külön venni a meccset negyedekre szinte egyforma volt az egész. Ez a meccs nem a két csapat közti meglévő játékerő különbségen ment el, hanem sajnos a taktikán. Hogyan zónázhatunk szinte egész meccsen, ha kapjuk a hármasokat? Végig ez volt... Támadásban abszolút ötletjáték, ami nem is lenne akkora, baj, ha kőkemény védekezés lenne mellette. Ez a meccs sajnos 90%-ban Farekon ment el, kis mentsége, hogy nagyon de nagyon hiányzott Szikó védekezése valamint Sanders lepattanói. Mert ezt a Paksot én most nem éreztem verhetetlennek, hazai pélyán se. Nem volt "nemzetisportos" szakadék-különbség a két csapat között, inkább az edzők között. Ha bukjuk a következő két idei meccsünket (talán Szolnokon van esélyünk győzni), akkor januárban szinte biztos szerintem az edzőváltás. Ha nem bukjuk, akkor sincs megoldva semmi, max elódázva. Ilyen elképzelés nélkül nem lehet.
A csapaton látszott, hogy iszonyúan bántja őket a dolog... Ez az állomány sokra hivatott, annál biztosan, hogy szerencse legyen a 8. Egy igazán jó edzővel akármi is lehetne, tényleg.

Személyenként:

KKK

Marciulionis: sajnos ez volt az eddigi leggyengébb meccse, meggyőződésem, hogy ennél sokkal többet tud.
Gráczer: szép és fontos triplák, ő volt a legjobbunk, bár akadt néhány rossz passza, azért hozza,amiért leigazoltuk: 10 pont 2,14 triplával meccsenként. Nem kellett volna kezdetni szvsz, de csere kettesnek nagyon jó. Halimics óta nem volt ilyen biztos kezű tripladobónk!
Green: pontban hozta magát, de én nem emeltem volna ki.
Hendlein: inkább a második félidőben mutatta meg magát, volt egy szép 3+1-e, maradt még benne potenciál.
Konare: kezet foghat C.L.-val, "levették" egymást a pályáról... Labdát nem tudja megfogni, lepattanót nem szed. Én két ilyen játékos úgy rúgnék ki a csapattól, hogy eszükbe se jusson a többé a kosárlabda.

Maxey: kezdenie kellett volna, azért nem sokan tudják megfogni, ha labdával lefordul a védőjéről...
Trepák: 0
Filipovics: bizonytalannak tünt, pedig az ő korában... A duplázáskor kellett volna visszavonulnia, de az a röhej, hogy még mindig óriási szükségünk van arra a pár lepattanóra, amit leszed...
Varga: a végén játszott egy keveset, a dalával köszönttük :-)
Tömös: ő is, de ő azt hiszem soha nem fog dalt kapni tőlünk. Persze azért 1000x inkább őt nézném, mint az ilyen konarékat...

Ellen:

Mészáros: még nem az igazi, de két szép távoli tripla. Azért a végén, amikor már régesrégen eldőlt minden, képes volt egy elen befújt teljesen egyértelmű védő faultot percekig rekalmálni. Szeretjük ezért, na!
Monroe: a nyerőember, számára ziccer volt a mi zónánk, számolatlanul dobta a hármasokat. Szépeket zsákolt még.
Kiss: ez nem az ő napja volt, pedig a "zónánk" miatt lehett volna. Igaz nem is játszott sokat.
Djogo: nyerőember 2. Lepattanók, és alapot adott a Paks játékának.
Czigler: megkötötte 3 éves szerződését, ő már szarik az egészbe.

Pavlik: szerintem nem villogot. Legalábbis nem emlékszem.
Horváth: pontjai nagy részét visszapöcizett támadólepattanóból szerezte, azért nem hiszem, hogy egyiknél se alukált több mint 3 secet a palánk alatt...
Gizzard: csillogott-villogott, de engem nem győzött meg, persze nem is engem kell. Nem az a nehéz helyzetben megoldom feladatot típusú lehet, bár ki tudja?
Lörinc: játszott
Panta: legalább röhögtünk egy jót, ennyi nekünk is járt. Válogatott, na persze... :-))

Bírók

Meg volt a hazai pálya, ez kétségtelen, de nem ezen múlt. Ami hiba volt nálunk az odaát nem mindig, büntinél belépni csak nekünk nem szabadott, és a szokásos: büntinél Czigler belekap a gyűrűn pattogó labda, az beesik, de mégiscsak 1 pont...
Azonkívűl Horváth 3 mp-s dolgai is minimum véleményesek voltak.

Szurkolók

Odaát: Kicsit többen szoktak lenni az A.B-ben, nem? Akik voltak szurkoltak, de kevesen voltak. Persze ez nem azok hibája akik ott voltak, ezt mi tudjuk a legjobban Kaposváron, sajnos.

Mi: A vendég szektorban heringparty meglepetésemre. Bár Pakson nem szoktunk kevesen, mégse számítottam ennyi emberre. Plussz mintha még lettek volna máshol is kaposváriak. Karcolhattuk alúlról a 100-t kb. Mondjuk hangunk az nem nagyon volt, néha a jólismert HHK, akkor az betöltötte a csarnokot, de az előbb írtak miatt az nem volt nehéz. Csak a vendég szektor felett ázik be a csarnok? :-)

U.I.: Télapó, hozz nekünk egy jó edzőt, kérlek! Remélem olvasol minket! :-)

HAJRÁ KAPOSVÁR!