"amugy meg ez mustaine bandaja elsosorban, vagy nem ?"
ez tökéletesen így van. sőt én olvastam a megadeth saját fórumán már olyan hozzászólást is, amivel majden tökéletesen egyet tudok érteni. a teória akkor keletkezett, amikor Mustaine hezitált, hogy hogyan folytatja tovább? szólóban v. megadeth-ként. és ekkor valaki felvetette, h valójában Mustaine a Metallica-ból való kirúgása óta saját szólókarrierjét építi, amit az is jól bizonyít, hogy rengeteg tagcsere volt és a mostani felállásban is csak ő az egyedüli (érthető módon) alapító tag. és hogy valójában a Megadeth név csak egyfajta "eszköz" a szólókarierjéhez. minden esetre érdekes és elgondolkodtató.
kíváncsi vagyok rá, ti hogy látjátok?!
az új album előkészületei pedig már elkezdődtek, ezt Mustaine erősítette meg a saját beírásával a fórumon. azt is elárulta, h minimum egy TSHF szintű lemezt szeretne elérni, sőt ha lehet még jobbat! (he-he! ki gondolta volna??) elég sok ötlete is van hozzá, hiszen amikor írta a TSHF-et kb. két albumnyi anyaga volt, amihez még hozzájön az új tagok elképzelései. már hallgatott is meg közülük egy pár demót és azt mondta, h nem is rosszak!